Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Ügyfelek ápolása egy szilárd videomarketing-kampánnyal!

2021. október 11. - SEOattila

Ügyfelek ápolása egy szilárd videomarketing-kampánnyal!

 

Bár mindannyian álmodunk a sikerről, csak azok jutnak el oda, akik elérik a csillagokat. A marketing az egyik módja annak, hogy vállalkozásunkat valami tiszteletre méltóvá tegyük. A videomarketing használata nagyszerű új módja cégének népszerűsítésére, ezért olvassa el, hogyan kell jól csinálni.

Ne hagyja, hogy félénksége megakadályozza abban, hogy kihasználja a videomarketing előnyeit. Amikor a kamerába néz, beszéljen úgy, mintha egy régi barátjával beszélgetne. Ez egy nagyon egyszerű és hatékony módszer arra, hogy segítsen magának túllépni azon a kellemetlen érzésen, hogy ismeretlen emberekkel beszélget.

Kérje meg ügyfeleit, hogy készítsenek saját videókat. Szervezhet például versenyt, és megkérheti az ügyfeleket, hogy filmezzék le magukat, miközben az Ön termékeit használják. A legjobb videókat jutalmazza meg egy érdekes nyereménnyel, a beküldött videókat pedig használja fel promóciós anyagként a közösségi média marketingkampányában és a weboldalán.
Ha túlságosan szégyenlős ahhoz, hogy megmutassa magát a képernyőn, akkor próbáljon meg valami olyasmit használni, mint például a Google. Ez egy jó módja annak, hogy megmutassa a felhasználóknak az összes lényeges információt, anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy mindenkinek meg kelljen mutatnia az arcát.

Rendszeresen tegyen közzé videókat, ha fenn akarja tartani a felhasználók érdeklődését. Ha az emberek érdeklődnek ön iránt, de ön nem mutat semmi újat, akkor hamar megunhatják önt. Bár nem akarja túl sok videóval elárasztani őket, legalább havonta egyszer-kétszer próbáljon meg videókat készíteni.

Az interjúkból remek videók készülnek. Kérjen meg egy barátot vagy kollégát, hogy készítsen interjút Önnel, ha szeretne néhány részletet elárulni vállalkozásáról és termékeiről, vagy készítsen interjút néhány vásárlóval, ha eredeti véleményeket szeretne megosztani termékeiről. Ha lehetséges, keressen egy olyan szakértőt a területéről, aki hajlandó interjút készíteni a termékeivel kapcsolatban.

Erős kulcsszavak használatával segítse a potenciális ügyfeleket a videóinak megtalálásában. Ha van YouTube-csatornája, szánjon időt arra, hogy minden videójához leírást írjon, és ossza meg a főoldalára mutató linkeket. Válasszon erős kulcsszavakat, amelyeket a potenciális ügyfelek valószínűleg használnak, amikor az Ön termékeivel kapcsolatos témájú videókra keresnek.

A YouTube-on lépjen kapcsolatba nézőivel a hozzászólások engedélyezésével. Rendszeresen nézze át a hozzászólásait, és válaszoljon a kérdésekre, vagy egyszerűen csak köszönje meg a felhasználók visszajelzéseit. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, hogy a felhasználók nyugodtan megoszthassák véleményüket. Figyeljen oda a sajátjára válaszként közzétett videókra is, és esetleg szerepeltesse őket, ha relevánsak a témájához.

Ha már tudja, hogy milyen fogadtatásban részesült a videója, térjen rá a 2. videóra! A megszerzett információk felhasználásával a jövőben jobb videókat készíthet.

Ha videomarketing-kampányt tervez indítani, szánjon egy kis időt vállalkozásának YouTube-csatornája kialakítására. Így a videói könnyen megtalálhatók lesznek, és ha a nézőnek tetszik az első videó, több másik is azonnal elérhetővé válik számára. A videók bemutatásának ez a szervezett, csoportosított módja segíteni fog abban, hogy több nézőt, és ezáltal több ügyfelet vonzzon.

A videomarketing megkönnyítése érdekében próbálja ki a videoblogot. Az ilyen típusú videókban megoszthatja, hogy min gondolkodik vagy min dolgozik nap mint nap. Ha például vállalkozása főzési kellékeket árul, készíthet videót egy receptről, egy hogyan kell használni valamelyik termékét vagy főzési tippeket tartalmazó videót.

Vállalkozása videós marketingjének megfelelő módja már lefektetésre került Ön előtt, így most már készen kell állnia arra, hogy nekilásson a munkának. A most a fejében kavargó ötleteket felhasználva dolgozzon ki egy olyan kampányt, amelyről úgy gondolja, hogy működni fog, és kövesse végig, amíg el nem éri a céljait. Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszereles-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8916717470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása