Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Iphone tippek és trükkök, amikre soha nem gondoltál volna magadtól

2022. augusztus 02. - SEOattila

Iphone tippek és trükkök, amikre soha nem gondoltál volna magadtól

 

Lehet, hogy azt hiszed, tudod, hogyan kell használni az iPhone-odat, de az igazság az, hogy még többre képes, mint gondolnád. Rengeteg dolog van, amivel a legtöbbet hozhatod ki a telefonodból, csak a megfelelő információkra van szükséged. Ez a cikk tartogat néhány trükköt; olvass tovább.

Ne ess pánikba, ha az iphone elázik. A telefonok néha kicsúsznak a zsebekből, és pocsolyákba vagy mosdókagylókba kerülnek. Ha ez történik veled, ne használj hajszárítót, hogy minél gyorsabban megpróbáld megszárítani a telefonodat. Ez mélyebbre nyomhatja a nedvességet a telefonba. Ehelyett próbálja meg a telefont egy zacskó nyers rizsben hagyni éjszakára.

Az iPhone dikciót használ. Ez azért segít, mert nem kell gépelnie. Ezt úgy engedélyezheti, hogy megérinti a telefon mikrofon gombját, és belebeszél. Amikor befejezted, nyomd meg a stop gombot, és a készülék automatikusan beírja, amit mondasz. Ezt a funkciót arra is használhatod, hogy frissítsd a státuszodat a közösségi oldalakon.

Van egy üzeneted, amit szeretnél elkiabálni valakinek? Így kapcsolhatod be a Caps Lockot az iPhone-odon. Mindössze annyit kell tenned, hogy kétszer megérinted a Shift billentyűt. Ha vissza akarsz térni a kisbetűs írásmódhoz, koppints újra kétszer a Shift billentyűre, és minden visszatér a normál állapotba.

Az iPhone akkumulátora gyorsan lemerül. Különösen, ha sokat használod a telefonodat, tehetetlennek érezheted magad, ha a készülék pont akkor merül le, amikor szükséged van rá. Szokja meg, hogy amikor csak teheti, mindig csatlakoztassa a készüléket egy konnektorba; ez segít abban, hogy az akkumulátor napközben is feltöltődjön.

Keress az App Store-ban található alkalmazások listájából az iPhone készülékén, hogy különböző típusú, hasznos és praktikus funkciókat adjon a telefonjához. Több millió alkalmazás közül választhat, amelyek segítségével az iPhone-élményt egyedibbé és szórakoztatóbbá teheti, mint amit egy tipikus telefontól kapna.

Nem vagy biztos benne, hogyan kell ékezetes betűket készíteni az üzenetekben? Itt van, hogyan kell csinálni. Nyomd meg a megváltoztatni kívánt betűt, hogy megjelenjenek a lehetőségek. Meg kell, hogy jelenjen egy doboz, amely számos további billentyűt tartalmaz. Ezen a helyen bármit beírhatsz, amit csak akarsz!

A könyvjelző funkciót érdemes használni, hogy elmentse azokat a weboldalakat, amelyeket a leggyakrabban látogat. Ezeket a webhelyeket rangsorolhatja; a gyakran látogatottakat a lista elejére helyezze. Ezeket a webhelyeket gyorsan elérheti, ha megnyitja a webböngészője könyvjelző lapját.

Tartalomkorlátozásokat próbál beállítani iphone készülékén? Ezt megteheti bizonyos alkalmazások esetében, például az explicit zene vagy a YouTube-hozzáférés kikapcsolása esetén. Ezt az Általános menüpontra, majd a Korlátozásokra koppintva teheti meg. Adja meg a jelszavát, és a kiválasztott tartalom máris korlátozva lesz. Ez egy nagyszerű dolog, ha meg akarja védeni gyermekeit az iphone-használat tekintetében.

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a Siriből, használja ezt a tippet, hogy beceneveket és kapcsolatokat rendeljen az egyes névjegyeihez. Például azt mondhatja Sirinek, hogy "Jane Johnson az édesanyám". A Siri ezután megerősítést kér, hogy ezt az információt összekapcsolja Jane kapcsolattartási számával. Most már mondhatja a Sirinek, hogy "Hívd fel anyát", és automatikusan megjeleníti édesanyja telefonszámát.

Ha megunta a telefonjával kapott csengőhangokat, és újakat szeretne, nem kell pénzt költenie újak vásárlására. Ehelyett készítsen saját csengőhangokat! Létezik egy "Ringtone App" nevű alkalmazás, amely ingyenes. Az alkalmazással klipeket vehetsz a neked tetsző dalokból, és csengőhangot készíthetsz belőlük!!!
Ha meg akarja kímélni iPhone-jának akkumulátorát, használja ezt a trükköt. A telefon feloldásakor fedje le a fülhallgató feletti területet. Ez blokkolja azt az érzékelőt, amely érzékeli, hogy mennyire világos a szoba, és ezzel elhiteti a telefonnal, hogy egy sötétebb helyiségben van. Amikor a képernyő bekapcsol, kevésbé lesz fényes, így kevesebb energiát használ.

Állítsd vissza az iPhone készüléket, ha lefagy. Tartsa lenyomva egyszerre az alvó/ébredés gombot és a Home gombot. Néhány másodperc múlva a készülék kikapcsolja magát, és automatikusan újraindul.

Amikor megnyitja az iPhone-on az e-mail bejövő leveleket, általában az egyes üzenetek első pár sora jelenik meg a listában. Személyes stílusától függően lehet, hogy több vagy kevesebb előnézeti információval jobban érzi magát. Szerencsére ezt a funkciót sokféleképpen szabályozhatod. Csak lépjen a Beállítások Mail, névjegyek és naptárak szakaszába, és koppintson az Előnézet lehetőségre. Az előnézetet az öt sortól a nulláig bárhogyan beállíthatja.

Egy remek tipp, ha még nem használod az iphone-t, hogy használd ki a GPS funkcióit. Tegyük fel, hogy lerobbant az autója a semmi közepén, és szüksége van egy vontatóra, hogy elvigye. Az iphone segítségével pontosan meghatározhatod, hogy hol vagy.

Ne vesztegessd az idót azzal, hogy megpróbálod törölni a nem kívánt leveleket egyenként. a legjobb, ha a Bejövő üzenetekre lépsz, megnyomod a Szerkesztés gombot, és kiválasztja az összes olyan üzenetet, amelytől meg akar szabadulni. Miután ezt megtette, nyomja meg a Delete gombot, és az összes egyszerre fog eltűnni.

Szükséged van arra, hogy a zenét és a videót előre- vagy visszatekerhesse? Ha megnyomja és lenyomva tartja a kihagyás gombot, akkor ez sokkal hatékonyabb megoldás, mintha csak a kihagyás gombot nyomná meg. Pillanatok alatt eljuthat a videó bármelyik képkockájához vagy a dal bármelyik részéhez, amelyre szüksége van.

Amikor kapsz egy iPhone-t, megterhelő lehet tudni, hogyan kell használni az összes funkciót. Szerencsére ez a cikk néhány nagyszerű tippet adott az iPhone használatához, így profivá válhatsz. Használd fel mindazt, amit ez a cikk megtanított neked, és fedezd fel tovább a telefonodat. Jó szórakozást!

 

skoda fabia 1.2, 116i bmw, bmw e46 320i, bmw tuning, peugeot boxer 2.8 hdi, 1.6 hdi, crdi motor

 

1. skoda fabia 1.2

2. 116i bmw

3. bmw e46 320i

4. bmw tuning

5. peugeot boxer 2.8 hdi

6. 1.6 hdi

7. crdi motor

skoda fabia 1.2, 116i bmw, bmw e46 320i, bmw tuning, peugeot boxer 2.8 hdi, 1.6 hdi, crdi motor

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszereles-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2017896117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása