Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Vízszerelés Budapest, vízszerelő, gázszerelő

Mosogatógép bekötése: – Hogyan csináld?

2020. október 16. - SEOattila

Mosogatógép bekötése: – Hogyan csináld?

Legyen, vagy ne?! Mosogatógép kiválasztása

  • A mosogatógépek ma már a modern konyha része is lehet, ugyanis sokan utálnak mosogatni (velem ellentétben). Fontos szempont lehet a döntés során a víztakarékosság és a megtakarított idő. A mosogatógép kiválasztásakor gondoljuk végig, hány fővel számolunk a háztartásban és milyen gyakran főzünk.
  • Mérjük le mennyi helyünk van (vagyis befér-e a gép a tervezett helyre).
  • Döntsük el a helyi adottságok ismeretében, hogy a konyhai munkalap alá becsúsztatható gépet akarunk-e venni, vagy amelyik pl: a konyha szekrény mellé (közé) szerelhető be.
  • Számoljunk azzal is, hogy a mosogatógép áramot fogyaszt, ugyanakkor többnyire vízmegtakarítás keletkezhet a korábbi mosogatási szokásunk ismeretében.
  • Ne felejtsük el, ha korábbi szennyvízelvezető csövünk alul lett méretezve (tehát nem PVC 50-es, vagy 63 mm-es), vagy rosszul lett kivitelezve, gyakrabban számoljunk dugulással.
  • Legyenek megfelelő kiállások a vízvételezéséhez és annak elvezetéséhez.
  • Nézzük meg, mekkora távolságra lesz a mosogatógép vagy a konyhai mosogatótól, vagy a vízvételezési és szennyvízelvezetési lehetőségektől, ugyanis nem zárható ki, hogy meg kell toldani a csöveket. Ebben az esetben a csatolt képeken szereplő plusz anyagokra lehet még szükségünk.

Öblítőcső

Töltőcső

Mosogatógép rákötése mosogató szifonra

Mosogatógép beszintezése

Az utóbbi időben számos gyártó furcsa, de ugyanakkor ötletes megoldással állt elő a mosogatógép beszintezésének lehetőségével kapcsolatban.

A külső, elülső oldalon alul van általában 2 db műanyag menetes csavar, mellyel a front oldali magasság állítható be.

A bejegyzés trackback címe:

https://vizszereles-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr4816241496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása